10/5/10

Η Χαρά ενός νέου blogger


Μόνο χαρά μπορεί να νιώθει ένας νέος blogger όπως εγώ,όταν ξαφνικά, στον πίνακα παρακολούθησης του ιστολογίου,εμφανίζεται η εικόνα που βλέπετε δίπλα.
Δεν γνωρίζω,εάν το κάνει ανταποδοτικά,αλλά όπως και να έχει,το να βρίσκετε κοντά σου ένας άνθρωπος του οποίου το ιστολόγιο έχει κάποιες χιλιάδες των χιλιάδων επισκέψεις,σε κάνει αν μη τι άλλο,να συνεχίσεις.Νίκος Ράμμος το ονομά του ή AATON και α μπε μπα μπλογκ το μπινελικοδρόμιο το blog του.Ένας άνθρωπος που ζεί μακριά, εκεί στον Καναδά, αλλά ουσιαστικά είναι τόσο κοντά μας,σαν να ζεί εδώ,δίπλα μας.Ένας άνθρωπος που έχει βοηθήσει πάρα πολλούς blogger(έμαθα πάρα πολλά από αυτόν)με τα tips and tricks του.Ένας άνθρωπος που τον διακρίνει η σεμνότητά του (διαβάζοντάς τον)και που απαντά αμέσως σε όποιον χρειαστεί την βοήθειά του.Ένα ιστολόγιο από το οποίο μόνο να κερδίσεις έχεις, επισκέπτοντάς το(θα το βρείτε,στα ιστολόγια που παρακολουθώ). Νίκο σ'ευχαριστώ.
Αντιγράφω από μιά πρόσφατη ανάρτησή του,μία παράγραφο που μου άρεσε και μπορεί να διαβαστεί και μόνη της:
Σκέψεις που μου 'ρχονται τώρα εμένα:
Τελικά, περισσότερα χρήματα δαπανώνται σήμερα για εμφυτεύματα διόγκωσης στήθους και για το Viagra, απ' ότι για την έρευνα του Αλτσχάιμερ.Προσέξτε το, εδώ υπάρχει πρόβλημα.
Γιατί κατ' εμέ, αυτό σημαίνει, ότι, έως το 2040, θα πρέπει να υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός ηλικιωμένων ανθρώπων, με τεράστια στήθη ή τρομερές στύσεις, που όμως δεν θα μπορούν να θυμηθούν για ποιό λόγο τα έχουν όλα αυτά, και ποιά είναι η χρήση τους.

1 σχόλιο:

AATON είπε...

Ηλία, σε ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνεις