10/10/11

ΦΩΝΗ ΒΟΩΝΤΟΣ


Το ότι σε αυτό το κράτος, τίποτα δεν λειτουργεί σωστά, είναι γνωστό παγκοσμίως. Το αυτονόητο όμως, όταν δεν λειτουργεί,πρόκειτε για ανικανότητα.Στο θέμα μας.
Πέρασε ένας χρόνος,όταν για την μετακίνηση των μαθητών από τα χωριά προς την Κομοτηνή,πηγαινοερχόμασταν στο τρίγωνο ΚΤΕΛ-ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΑ-ΝΟΜΑΡΧΙΑ και τούμπαλιν.Ποιοί?Κάποιοι γονείς, με τον Πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων του Μουσικού Σχολείου.Άκρη δεν βγάλαμε και το θέμα περπάτησε με την καλή διάθεση του Προέδρου του ΚΤΕΛ .Η χρονιά κύλησε ομαλά,μιας και με εντολή του(και αφού τα λεωφορεία ήταν γεμάτα με μαθητές),μετά την στάση του ΙΚΑ,περνούσε από τα σχολεία και κατέβαζε τα παιδιά εκεί.Πέρασε η χρονιά,βγήκαν από την υποχρέωση.
Φέτος,το καθεστώς μετακίνησης παραμένει το ίδιο μέχρι 31/12,μιας και θα γίνει διαγωνισμός από τον Δήμο,για το νέο έτος.Όμως τι άλλαξε??? και η στάση για τα σχολεία της ΕΚΤΕΝΕΠΟΛ είναι στο ΙΚΑ.Αποτέλεσμα?Τα παιδιά μας σήμερα έφτασαν στα σχολεία τους,όχι απλά μούσκεμα,αλλά και με νερό μέσα από τα παπούτσια.
Κι ερωτώ?(σε ποιόν όμως?)Γιατί κατεβάζετε τα παιδιά στο ΙΚΑ?
Κι εσύ ρε οδηγέ.Αν φοβάσε να παρακάμψεις το πρωτόκολλο,πάρε ένα τηλέφωνο στον Πρόεδρο και πές : Πρόεδρε,είμαι γεμάτος μαθητές κι έξω ρίχνει καρέκλες,τι να κάνω?
Το βέβαιο είναι, πως αν δεν ξαναπάμε εμείς να φερθούμε σαν τσοπάνηδες (ζητώντας αυτονόητα πράγματα)θα μας μιλούν για "οδηγίες,νόμους,συμβάσεις,δεν έχουμε δικαίωμα κ.α"
Η ανικανότητα να πάρει κανείς πρωτοβουλία, χωρίς να χρειαστεί σπρώξιμο.......σε όλο της το μεγαλείο.This is Greece or Komotini ?
To post συνοδεύεται από ένα τραγουδάκι (80ς φυσικά)που έχει σχέση........άμεση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: